Nike Air Jordan 1 Low Bred Toe

Valt normaal, kies je eigen maat
4040.5414242.5434444.54545.5464747.5
Wissen
Maattabel
Artikelnummer: 553558-612 Categorieën: , , Tag:

De Air Jordan 1 Low werd in 1985 uitgebracht door Nike. Dit was samen met de Nike Air Jordan 1 High de eerste schoen die uitkwam onder de naam van Michael Jordan. Mede door het succes van Michael Jordan op het basketbalveld, werd de Air Jordan 1 dat buiten het basketvalveld ook. De eerste releases van de schoen waren binnen mum van tijd uitverkocht, en dit was een voorbode op een lange en succesvolle samenwerking van het sportmerk en de sportlegende.

De ontwerper van de Air Jordan 1 Low is Peter Moore, die destijds creative director was van Nike. Bij het ontwerpen van de schoen heeft hij zich laten inspireren op de Nike Dunk. Beide modellen hebben daardoor ook zeker meer dan iets van elkaar weg.

De Nike Air Jordan 1 Low Bred Toe is in december van 2021 gereleased. Deze schoen heeft de klassieke kleurstelling, die je doet denken aan de eerdere releases uit 1985. De kleuren rood, zwart en wit komen heel duidelijk uit in deze Nike Air Jordan 1 Low. Door de klassieke kleurstelling is deze schoen makkelijk te combineren met de favoriete outfits uit jouw kast. Bij deze Air Jordan 1 Low is ervoor gekozen om het Wing-Man logo er in het wit op de stikken op de hiel. De hiel zelf is net als de outsole en de toebox rood gekleurd. De zwarte neus, Nike Swoosh en tong maken de schoen af.

De bovenkant van deze Air Jordan 1 Low is helemaal van leer. Heel makkelijk schoon te maken dus wanneer deze vies wordt. In de wit met rode zool dit de typerende air van de Nike Air Jordan 1 Low. Dit zorgt ervoor dat jij je comfortabel van A naar B beweegt.

Verzeker je nu van de Nike Air Jordan 1 Low Bred Toe nu voor een scherpe prijs bij Slick Sneakers!

Anderen over Slick Sneakers

Mijn favoriete webshop voor een nieuw paartje Nikes. Altijd een verrassende nieuwe collectie, snelle en vriendelijke service. Vragen stellen/contact zoeken is ook laagdrempelig, communicatie is snel. Ben zeer tevreden!
Judith Blom
Judith Blom
23. April, 2024.
Mooie schoenen en zitten perfect! Erg blij mee.
Karen Jansen
Karen Jansen
26. Maart, 2024.
Donderdags schoenen besteld, vrijdags keurig bezorgd dus tot nu toe voor mij een 11
Rikky Krebbers
Rikky Krebbers
23. Maart, 2024.
Goeie snelle levering en nog lekkere snoepjes ook.
Menno Vugts
Menno Vugts
23. Maart, 2024.
Snelle levering en er zat een verrassing in e doos ;)
Pascal Etienne
Pascal Etienne
4. Maart, 2024.
Hoe leuk met Haribo ツ Bedankt top service, snelle levering👍
Quint ツ
Quint ツ
29. Februari, 2024.