Nike sneakers

Nike Air Jordan 1 Low Bred Toe

Valt normaal, kies je eigen maat
4040.5414242.5434444.54545.5464747.5
Wissen
Maattabel
Artikelnummer: 553558-612 Categorieën: , , Tag:

De Air Jordan 1 Low werd in 1985 uitgebracht door Nike. Dit was samen met de Nike Air Jordan 1 High de eerste schoen die uitkwam onder de naam van Michael Jordan. Mede door het succes van Michael Jordan op het basketbalveld, werd de Air Jordan 1 dat buiten het basketvalveld ook. De eerste releases van de schoen waren binnen mum van tijd uitverkocht, en dit was een voorbode op een lange en succesvolle samenwerking van het sportmerk en de sportlegende.

De ontwerper van de Air Jordan 1 Low is Peter Moore, die destijds creative director was van Nike. Bij het ontwerpen van de schoen heeft hij zich laten inspireren op de Nike Dunk. Beide modellen hebben daardoor ook zeker meer dan iets van elkaar weg.

De Nike Air Jordan 1 Low Bred Toe is in december van 2021 gereleased. Deze schoen heeft de klassieke kleurstelling, die je doet denken aan de eerdere releases uit 1985. De kleuren rood, zwart en wit komen heel duidelijk uit in deze Nike Air Jordan 1 Low. Door de klassieke kleurstelling is deze schoen makkelijk te combineren met de favoriete outfits uit jouw kast. Bij deze Air Jordan 1 Low is ervoor gekozen om het Wing-Man logo er in het wit op de stikken op de hiel. De hiel zelf is net als de outsole en de toebox rood gekleurd. De zwarte neus, Nike Swoosh en tong maken de schoen af.

De bovenkant van deze Air Jordan 1 Low is helemaal van leer. Heel makkelijk schoon te maken dus wanneer deze vies wordt. In de wit met rode zool dit de typerende air van de Nike Air Jordan 1 Low. Dit zorgt ervoor dat jij je comfortabel van A naar B beweegt.

Verzeker je nu van de Nike Air Jordan 1 Low Bred Toe nu voor een scherpe prijs bij Slick Sneakers!

Meer Nike Air Jordan 1

Anderen over Slick Sneakers

Hele gave cw, snelle levering , top!
Jeroen Adriaanse
Jeroen Adriaanse
8. Januari, 2024.
Setje veters besteld op zaterdagmiddag laat. Op zondagochtend(!) kon ik ze al ophalen. Netjes verpakt in doos. Veters inderdaad op lengte die aangegeven is op website, en qua breedte ook precies zoals bij (meeste) Air Max 1s (8mm). Heb eerder ook veters via Outsole besteld. Die hebben wel meer keus qua kleuren, maar zijn flink duurder dan hier.
Bjorn
Bjorn
7. Januari, 2024.
Super website met mooie schoenen en een super service en snelle levering in 1 woord dik tevreden 👍🏻
Edwin Ulrich
Edwin Ulrich
3. Januari, 2024.
Top kwaliteit en snelle levering 👍👍
Jamal Mammadkhanov
Jamal Mammadkhanov
3. Januari, 2024.
Top assortiment en snelle levering.
AJJ Waterreus
AJJ Waterreus
30. December, 2023.
Goede service, snelle levering
tom struik
tom struik
29. December, 2023.
Voor het eerst besteld en echt super snelle levering. Korting bon er in voor een volgende en snoepjes. Jullie komen in mijn favo lijst.
maya m
maya m
29. December, 2023.
Super snelle levering again... zeker een aanrader.
Raymond De Harder
Raymond De Harder
23. December, 2023.
Wat een services echt snel in huis en dat in December. Goed verpakt nog een cadeautje er bij en een lekker snoepje hamburger trolli hele fijne ervaring en dus zeker een aanrader bedankt slick sneakers de patta s zijn ook zoals op de foto echt mooi de kwaliteit dikke 10 verdient
melissa wind
melissa wind
19. December, 2023.