Nike sneakers

Nike Air Max 90 Coral Blue

Valt normaal, kies je eigen maat
35.53636.537.53838.5394040.5414242.5434444.54545.5464747.5
Wissen
Maattabel
Artikelnummer: DA8856-100 Categorieën: , , Tag:

In 1990 werd de Air Max ’90 voor het eerst gereleased. Doordat dit gezien werd als de opvolger van de Air Max 1, waren de verwachtingen in zowel de hardloop- als sneakerwereld hooggespannen. Zou het Nike lukken om een waardig opvolger te ontwerpen voor de legendarische Air Max 1?

Aan Tinker Hatfield de taak om de voorganger van de Air Max ’90 te doen vergeten. Bij het ontwerpen van de schoen heeft hij er bewust voor gekozen om een aantal facetten aan te passen, zodat er een nieuwe look zou ontstaan. Een van de zaken die hij veranderd heeft, is de rand aan de zijkant. Bij de Air Max ’90 heeft hij deze een stuk schuiner afgesneden. Hierdoor oogt de schoen een stuk sneller. Dit was een knipoog naar de successen die de voorganger boekten in de hardloopwereld. Er waren in die tijd maar weinig hardlopers te vinden die op schoenen liepen waar geen Swoosh op de zijkant afgebeeld stond.

Ook buiten de hardloopsport bleef het comfort van de Air Max ’90 niet onopgemerkt.  Waardoor je de sneaker ook al snel in het straatbeeld terugzag. Dit is voor Nike reden geweest om de Air Max ’90 in de decennia daarna in vele colorway’s uit te blijven brengen.

Maart 2021, de maand dat de Nike Air Max 90 Coral Blue uitgebracht werd. Veel meer retro kan een sneaker niet uitstralen, de blauw, wit en rode colorway zorgt ervoor dat je gedachte teruggaan naar de jaren ’90. De klassieke witte toebox en midsole wordt gecombineerd met een felrode Nike Swoosh aan de zijkant en blauwe accenten op de upper. Het Nike logo staat in het blauw afgebeeld op de witte tong

Voor de upper van de Nike Air Max 90 Coral Blue heeft Nike gekozen voor de klassieke combinatie van mesh en leer. Wanneer je deze schoen aantrekt, stap je zo de jaren ’90 in. Door de air technologie in de zool, doe je dit ook nog eens op comfortabele wijze.

Verzeker je van dit frisse paartje, de Nike Air Max 90 Coral Blue, bij Slick Sneakers voordat het te laat is!

Meer Nike Air Max 90

Anderen over Slick Sneakers

Hele gave cw, snelle levering , top!
Jeroen Adriaanse
Jeroen Adriaanse
8. Januari, 2024.
Setje veters besteld op zaterdagmiddag laat. Op zondagochtend(!) kon ik ze al ophalen. Netjes verpakt in doos. Veters inderdaad op lengte die aangegeven is op website, en qua breedte ook precies zoals bij (meeste) Air Max 1s (8mm). Heb eerder ook veters via Outsole besteld. Die hebben wel meer keus qua kleuren, maar zijn flink duurder dan hier.
Bjorn
Bjorn
7. Januari, 2024.
Super website met mooie schoenen en een super service en snelle levering in 1 woord dik tevreden 👍🏻
Edwin Ulrich
Edwin Ulrich
3. Januari, 2024.
Top kwaliteit en snelle levering 👍👍
Jamal Mammadkhanov
Jamal Mammadkhanov
3. Januari, 2024.
Top assortiment en snelle levering.
AJJ Waterreus
AJJ Waterreus
30. December, 2023.
Goede service, snelle levering
tom struik
tom struik
29. December, 2023.
Voor het eerst besteld en echt super snelle levering. Korting bon er in voor een volgende en snoepjes. Jullie komen in mijn favo lijst.
maya m
maya m
29. December, 2023.
Super snelle levering again... zeker een aanrader.
Raymond De Harder
Raymond De Harder
23. December, 2023.
Wat een services echt snel in huis en dat in December. Goed verpakt nog een cadeautje er bij en een lekker snoepje hamburger trolli hele fijne ervaring en dus zeker een aanrader bedankt slick sneakers de patta s zijn ook zoals op de foto echt mooi de kwaliteit dikke 10 verdient
melissa wind
melissa wind
19. December, 2023.