Nike Air Max 90 QS Night Silver Bright Crimson

Valt normaal, kies je eigen maat
3636.537.53838.5394040.5414242.5434444.54545.5464747.5
Wissen
Maattabel
Artikelnummer: CZ7656-001 Categorieën: , , Tag:

De Nike Air Max ’90 was een schoen die al ver voor de release moest dealen met torenhoge verwachtingen. Dit werkte Nike zelf in de hand door de revolutionaire status die de voorganger van de Nike Air Max ’90 bereikt had. De voorganger, de Nike Air Max 1, was de eerste sneaker waarbij de Air-unit in de zool zichtbaar was. Dit zorgde ervoor dat het sneakerlandschap voorgoed veranderd werd.

Tinker Hatfield kreeg de taak om zijn kunstje opnieuw te herhalen, en de sneakerliefhebbers verteld te doen staan. Bij de Nike Air Max ’90 zorgde Tinker Hatfield voor een juiste balans van nieuwe en herkenbare elementen. Zo was er net als bij zijn voorganger een Air-unit zichtbaar in de hiel van de schoen. Hij koos er alleen voor om de Air-unit bij de Air Max ’90 nog groter te maken, waardoor deze er vanaf de buitenkant nog spectaculairder uitzag. Niet alleen de midsole werd gedeeltelijk aangepast door Tinker Hatfield, ook een aantal onderdelen van de upper waren veranderd. De meest opvallende wijziging was de schuin afgesneden rand aan de zijkant, die zorgde voor een nog snellere look. Inmiddels zijn we meer dan 30 jaar verder en kunnen we concluderen dat de Air Max ’90 ruimschoots aan deze hoge verwachtingen heeft voldaan. Hierdoor heeft Nike de schoen al in vele varianten op de markt kunnen brengen.

De Nike Air Max 90 QS Night Silver Bright Crimson is in het najaar van 2020 uitgekomen, ter ere van het 30-jarige bestaan van de Nike Air Max ’90. Oranje, grijs en zwart zijn de kleuren die Nike voor de Nike Air Max 90 QS Night Silver Bright Crimson gebruikt heeft. Zowel de neus, toebox als Nike Swoosh aan de zijkant zijn grijs. Hierdoor zijn de oranje elementen het stralende middelpunt in de Nike Air Max 90 QS Night Silver Bright Crimson. De upper van de Nike Air Max 90 QS Night Silver Bright Crimson is grotendeels van hoogwaardig suède.

Koop de Nike Air Max 90 QS Night Silver Bright Crimson nu bij Slick Sneakers en verzeker je van deze anniversary release!

Anderen over Slick Sneakers

What you see is what you get, de foto's en beschrijving geven dat gene weer wat je koopt. Communicatie is top en heb je vragen zijn er diverse mogelijkheden. Zelf ervaren dat ze snel reageren en eerlijk zijn in de producten die zij verkopen. Diverse keren wat gekocht en altijd snel geleverd, tenzij PostNL het heel druk heeft. Maar dat laatste kunnen zij uiteraard helemaal niks aan doen. Koop graag vaker via hen, altijd zeer goed bevallen.
Michel Roelfsema
Michel Roelfsema
26. Juni, 2024.
Een goede en snelle service!!!
Bart en Heleen Oenema
Bart en Heleen Oenema
19. Juni, 2024.
Communicatie via WhatsApp is heel fijn en ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke website, veel voorraad en snelle levering
Danny van Rooy
Danny van Rooy
6. Juni, 2024.
Altijd goede service!!!
Ramon Boon
Ramon Boon
28. Mei, 2024.
Pakketje was kwijtgeraakt bij DPD, die vervolgens doen alsof hun neus bloed. Ontzettend goede communicatie vanuit Slick Sneakers over de afhandeling en alsnog m'n nieuwe sneakers mogen ontvangen 🥳 Heel blij mee!
Chris Jansen
Chris Jansen
28. Mei, 2024.
Wauw super hoor. Snelle bezorging. Top service. En goede communicatie. Zeker aanrader💪
Jeroen Huijberts
Jeroen Huijberts
26. Mei, 2024.
Gebeld met Slick-Sneakers voor advies over vrouwen/mannen maat, besteld en een dag later al in huis! Top service en levertijd👌🏼👌🏼
Calvin Kappert
Calvin Kappert
25. Mei, 2024.
Snelle levering en prima geholpen. Klant is koning bij Slick Sneakers
Reijer1965
Reijer1965
24. Mei, 2024.