Nike Dunk Low SE Copy Paste

Valt normaal, kies je eigen maat
3636.537.53838.5394040.5414242.5434444.54545.5464747.5
Wissen
Maattabel
Artikelnummer: DQ5015-063 Categorieën: , Tag:

Nike komt oorspronkelijk uit Oregon Amerika, waar het in 1964 opgericht is. De eerste jaren voerde zij een andere naam, namelijk Blue Ribbon Sport. In 1971 besloten ze dit te veranderen naar Nike. In die jaren richtte Nike zich uitsluitend ook op de hardloopsport. Dit deden ze niet zonder succes. Door de innovatieve technologieën waren er veel hardlopers die het liefst een paartje Nikes droegen tijdens wedstrijden. Dit succes smaakte voor Nike naar meer, waardoor ze besloten zich ook te richten op andere sporten. Zo kwamen ze in de jaren ’80 ook uit bij basketbal, de sport die in Amerika in rap tempo populairder werd. Een van de eerste modellen die Nike speciaal voor basketbal uitbracht, was de Nike Dunk in 1985. Deze iconische schoen wordt vandaag de dag nog steeds veel gedragen en daarom ook in verschillende creaties door Nike naar buiten gebracht.

Nike releaste deze Nike Dunk Low SE Copy Paste in de lente van 2022. Dat Nike er niet vies van is om het logo prominent op sneakers en kleding te plaatsen, weten we inmiddels. Toch weten ze het elke keer op zo’n manier te doen dat het toch mooi in het product verwerkt wordt, zo ook bij de Nike Dunk Low SE Copy Paste. Zoals de naam al verklapt, heeft de ontwerper van deze schoen vaak Ctrl V en Ctrl C gebruikt bij het designen. Zo is er op de toebox, quarter en de hiel een patroon ontstaan door repeterende Nike logo’s. Dit logo vind je zoals gewoonlijk bij de Nike Dunk low ook nog eens terug op de tong. Door het kleurgebruik van de repeterende logo’s, is het toch een subtiel patroon geworden. Naast dit patroon, heeft Nike bij de Nike Dunk Low SE Copy Paste voor rustige kleuren gekozen. Zo zijn er verschillende leren grijstinten op de upper terug te vinden, en is de schoen standaard wit geveterd.

Koop deze Nike Dunk Low SE Copy Paste nu bij Slick Sneakers en verzeker je van dit paartje!

Anderen over Slick Sneakers

Mijn favoriete webshop voor een nieuw paartje Nikes. Altijd een verrassende nieuwe collectie, snelle en vriendelijke service. Vragen stellen/contact zoeken is ook laagdrempelig, communicatie is snel. Ben zeer tevreden!
Judith Blom
Judith Blom
23. April, 2024.
Mooie schoenen en zitten perfect! Erg blij mee.
Karen Jansen
Karen Jansen
26. Maart, 2024.
Donderdags schoenen besteld, vrijdags keurig bezorgd dus tot nu toe voor mij een 11
Rikky Krebbers
Rikky Krebbers
23. Maart, 2024.
Goeie snelle levering en nog lekkere snoepjes ook.
Menno Vugts
Menno Vugts
23. Maart, 2024.
Snelle levering en er zat een verrassing in e doos ;)
Pascal Etienne
Pascal Etienne
4. Maart, 2024.
Hoe leuk met Haribo ツ Bedankt top service, snelle levering👍
Quint ツ
Quint ツ
29. Februari, 2024.