Nike sneakers

Nike Dunk Low SE Copy Paste

Valt normaal, kies je eigen maat
3636.537.53838.5394040.5414242.5434444.54545.5464747.5
Wissen
Maattabel
Artikelnummer: DQ5015-063 Categorieën: , Tag:

Nike komt oorspronkelijk uit Oregon Amerika, waar het in 1964 opgericht is. De eerste jaren voerde zij een andere naam, namelijk Blue Ribbon Sport. In 1971 besloten ze dit te veranderen naar Nike. In die jaren richtte Nike zich uitsluitend ook op de hardloopsport. Dit deden ze niet zonder succes. Door de innovatieve technologieën waren er veel hardlopers die het liefst een paartje Nikes droegen tijdens wedstrijden. Dit succes smaakte voor Nike naar meer, waardoor ze besloten zich ook te richten op andere sporten. Zo kwamen ze in de jaren ’80 ook uit bij basketbal, de sport die in Amerika in rap tempo populairder werd. Een van de eerste modellen die Nike speciaal voor basketbal uitbracht, was de Nike Dunk in 1985. Deze iconische schoen wordt vandaag de dag nog steeds veel gedragen en daarom ook in verschillende creaties door Nike naar buiten gebracht.

Nike releaste deze Nike Dunk Low SE Copy Paste in de lente van 2022. Dat Nike er niet vies van is om het logo prominent op sneakers en kleding te plaatsen, weten we inmiddels. Toch weten ze het elke keer op zo’n manier te doen dat het toch mooi in het product verwerkt wordt, zo ook bij de Nike Dunk Low SE Copy Paste. Zoals de naam al verklapt, heeft de ontwerper van deze schoen vaak Ctrl V en Ctrl C gebruikt bij het designen. Zo is er op de toebox, quarter en de hiel een patroon ontstaan door repeterende Nike logo’s. Dit logo vind je zoals gewoonlijk bij de Nike Dunk low ook nog eens terug op de tong. Door het kleurgebruik van de repeterende logo’s, is het toch een subtiel patroon geworden. Naast dit patroon, heeft Nike bij de Nike Dunk Low SE Copy Paste voor rustige kleuren gekozen. Zo zijn er verschillende leren grijstinten op de upper terug te vinden, en is de schoen standaard wit geveterd.

Koop deze Nike Dunk Low SE Copy Paste nu bij Slick Sneakers en verzeker je van dit paartje!

Meer Nike Dunk

Anderen over Slick Sneakers

Hele gave cw, snelle levering , top!
Jeroen Adriaanse
Jeroen Adriaanse
8. Januari, 2024.
Setje veters besteld op zaterdagmiddag laat. Op zondagochtend(!) kon ik ze al ophalen. Netjes verpakt in doos. Veters inderdaad op lengte die aangegeven is op website, en qua breedte ook precies zoals bij (meeste) Air Max 1s (8mm). Heb eerder ook veters via Outsole besteld. Die hebben wel meer keus qua kleuren, maar zijn flink duurder dan hier.
Bjorn
Bjorn
7. Januari, 2024.
Super website met mooie schoenen en een super service en snelle levering in 1 woord dik tevreden 👍🏻
Edwin Ulrich
Edwin Ulrich
3. Januari, 2024.
Top kwaliteit en snelle levering 👍👍
Jamal Mammadkhanov
Jamal Mammadkhanov
3. Januari, 2024.
Top assortiment en snelle levering.
AJJ Waterreus
AJJ Waterreus
30. December, 2023.
Goede service, snelle levering
tom struik
tom struik
29. December, 2023.
Voor het eerst besteld en echt super snelle levering. Korting bon er in voor een volgende en snoepjes. Jullie komen in mijn favo lijst.
maya m
maya m
29. December, 2023.
Super snelle levering again... zeker een aanrader.
Raymond De Harder
Raymond De Harder
23. December, 2023.
Wat een services echt snel in huis en dat in December. Goed verpakt nog een cadeautje er bij en een lekker snoepje hamburger trolli hele fijne ervaring en dus zeker een aanrader bedankt slick sneakers de patta s zijn ook zoals op de foto echt mooi de kwaliteit dikke 10 verdient
melissa wind
melissa wind
19. December, 2023.