Retourneren

Retourneren of omruilen is uiteraard geen probleem. Je hebt het recht om jouw online bestelling te retourneren/ruilen (indien de voorraad dit toelaat) tot 14 dagen na ontvangst van jouw oorspronkelijke bestelling of vanaf het moment dat jouw bestelling op te halen is vanaf de PostNL locatie. Voor producten die opgehaald zijn bij ons of bij SneakerCleaners in Tilburg geldt het retourbeleid niet, aangezien je de sneakers dan fysiek al hebt kunnen beoordelen.

Spelregels voor het retourneren/omruilen:

 • Als je een product wilt retourneren/omruilen, stuur dan een mail naar [email protected] met in het onderwerp je ordernummer en in de mail de reden van retour of waarom je een sneaker wilt ruilen. Je ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie met daarin het adres waar je retour naar toegestuurd mag worden.
 • Geretourneerde producten moeten volledig nieuw, niet gedragen en in hun volledige verpakking door ons ontvangen worden. Sneakers en producten die ruiken, tekenen van slijtage en/of gebruikerssporen vertonen en dus niet meer geschikt zijn om als nieuw te verkopen, worden niet geaccepteerd. Gebruik dus voor het passen van de schoenen een schone ondergrond en schone sokken.
 • Voeg bij je retourzending altijd een kopie van de orderbevestiging toe, zodat we bij ontvangst weten om welke order het gaat.
 • Een geretourneerd item moet dubbelboxed verzonden worden, om schade aan de originele doos te voorkomen. Items die niet dubbelboxed verzonden zijn, worden geweigerd.
 • De kosten voor het retourneren van gekochte items zijn voor de koper.
 • Wanneer een pakket niet opgehaald wordt bij een ophaalpunt of geweigerd wordt aan de deur, komen de verzendkosten voor rekening van de klant. De kosten hiervan bedragen €9,60 voor het verzenden via PostNL, DPD of DHL. Deze kosten worden afgetrokken van het terug te betalen bedrag. Wanneer je een pakket niet ophaalt of weigert, wordt het pakketje onverzekerd verzonden. Slick Sneakers is niet verantwoordelijk voor het vermist raken van een niet opgehaald of geweigerd pakketje.
 • Verzend de geretourneerde goederen altijd op een aangetekende en verzekerde manier met een track and trace code en deel dit met ons, zodat we weten wat de status van je pakketje is. Slick Sneakers is niet verantwoordelijk voor het vermist raken van een geretourneerde zending.
 • Zodra je retour zending is geaccepteerd ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op de door jouw gebruikte betaalmethode.
 • Op de wettelijke retourtermijn van 14 dagen maken wij geen uitzonderingen.
 • Bij het omruilen naar een andere maat of model, geldt de ontvangstdatum van de oorspronkelijke order voor het berekenen van de wettelijke retourtermijn van 14 dagen.
 • Mocht je retour zending niet geaccepteerd worden, dan wordt het pakket weer naar jouw adres gestuurd.