Retourneren

Retourneren of omruilen is uiteraard geen probleem. Je hebt het recht om jouw online bestelling te retourneren/ruilen (indien de voorraad dit toelaat) tot 14 dagen na ontvangst van jouw oorspronkelijke bestelling of vanaf het moment dat jouw bestelling op te halen is vanaf de PostNL locatie. Voor producten die opgehaald zijn in Den Bosch of bij SneakerCleaners in Tilburg geldt het retourbeleid niet, aangezien je de sneakers dan fysiek al hebt kunnen beoordelen.

Spelregels voor het retourneren/omruilen:

  • Als je een product wilt retourneren/omruilen, stuur dan een mail naar [email protected] met in het onderwerp je ordernummer en in de mail de reden van retour of waarom je een sneaker wilt ruilen. Je ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie met daarin het adres waar je retour naar toegestuurd mag worden.
  • Geretourneerde producten moeten volledig nieuw, niet gedragen en in hun volledige verpakking door ons ontvangen worden. Sneakers en producten die ruiken, tekenen van slijtage en/of gebruikerssporen vertonen en dus niet meer geschikt zijn voor de verkoop worden niet geaccepteerd. Gebruik dus voor het passen van de schoenen een schone ondergrond.
  • Voeg bij je retourzending altijd een kopie van de orderbevestiging toe, zodat we bij ontvangst weten om welke order het gaat.
  • Een geretourneerd item moet dubbelboxed verzonden worden, om schade aan de originele doos te voorkomen.
  • De kosten voor het retourneren van gekochte items zijn voor de koper. Het niet ophalen bij een ophaalpunt of het weigeren van de zending aan de deur, wordt ook gezien als een retourzending. De retourkosten die bij ons in rekening worden gebracht, worden afgetrokken van het terug te betalen bedrag. De kosten hiervan bedragen €9,60 voor het aangetekend verzenden via PostNL.
  • Verzend de geretourneerde goederen altijd op een aangetekende en verzekerde manier met een track and trace code en deel dit met ons, zodat we weten wat de status van je pakketje is. Slick Sneakers is niet verantwoordelijk voor het vermist raken van een geretourneerde zending.
  • Zodra je retour zending is geaccepteerd ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op de door jouw gebruikte betaalmethode.
  • Op de wettelijke retourtermijn van 14 dagen maken wij geen uitzonderingen.
  • Mocht je retour zending niet geaccepteerd worden, dan wordt het pakket weer naar jouw adres gestuurd.