Sneakerstore Den Bosch

Slick Sneakers is dé webshop voor sneakers met een kantoor in het gezellige ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn begonnen uit passie voor mooie sneakers en inmiddels uitgegroeid tot een grote webshop, waarop je de populairste modellen van dit moment terugvindt. 

Door slim in te kopen, vernieuwt ons aanbod vaak en kunnen we sneakers tegen een lagere prijs aanbieden dan concurrenten.

Collectie Air Max 1

Service van schoenenwinkel in Den Bosch, lage prijzen van webshop!

Ondanks dat we een webshop zijn, is het mogelijk om bij ons sneakers te passen. Zo weet jij zeker dat je de juiste maat hebt! Mocht je dit willen, neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat we de sneakers uit het magazijn halen zodat jij ze bij ons op kantoor kan passen.

Ook wanneer je snel nieuwe sneakers nodig hebt voor een etentje of een avondje uit, ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je een bestelling plaats is het namelijk ook mogelijk om deze dezelfde dag nog bij ons op te halen!

Collectie Air Jordan 1

Een greep van de sneakers die we altijd op voorraad hebben

Hele gave cw, snelle levering , top!
Jeroen Adriaanse
Jeroen Adriaanse
8. Januari, 2024.
Setje veters besteld op zaterdagmiddag laat. Op zondagochtend(!) kon ik ze al ophalen. Netjes verpakt in doos. Veters inderdaad op lengte die aangegeven is op website, en qua breedte ook precies zoals bij (meeste) Air Max 1s (8mm). Heb eerder ook veters via Outsole besteld. Die hebben wel meer keus qua kleuren, maar zijn flink duurder dan hier.
Bjorn
Bjorn
7. Januari, 2024.
Super website met mooie schoenen en een super service en snelle levering in 1 woord dik tevreden 👍🏻
Edwin Ulrich
Edwin Ulrich
3. Januari, 2024.
Top kwaliteit en snelle levering 👍👍
Jamal Mammadkhanov
Jamal Mammadkhanov
3. Januari, 2024.
Top assortiment en snelle levering.
AJJ Waterreus
AJJ Waterreus
30. December, 2023.
Goede service, snelle levering
tom struik
tom struik
29. December, 2023.
Voor het eerst besteld en echt super snelle levering. Korting bon er in voor een volgende en snoepjes. Jullie komen in mijn favo lijst.
maya m
maya m
29. December, 2023.
Super snelle levering again... zeker een aanrader.
Raymond De Harder
Raymond De Harder
23. December, 2023.
Wat een services echt snel in huis en dat in December. Goed verpakt nog een cadeautje er bij en een lekker snoepje hamburger trolli hele fijne ervaring en dus zeker een aanrader bedankt slick sneakers de patta s zijn ook zoals op de foto echt mooi de kwaliteit dikke 10 verdient
melissa wind
melissa wind
19. December, 2023.