Over Slick Sneakers

In 2013 is het eerste zaadje voor Slick Sneakers geplant. Roel krijgt de Nike Air Max 1 Premium Hyperfuse in handen, en het is liefde op het eerste gezicht. Zijn passie voor sneakers ontwikkelt zich in rap tempo, en hij bouwt een ware sneakercollectie op. In 2015 laat hij speciaal voor zijn sneakers een kast bouwen, maar al snel overstijgt zijn collectie de maximale capaciteit van 22 modellen. 

In 2016 gaat Roel met zijn broertje Koen, ook groot sneakerliefhebber, naar Sneakerness in Rotterdam. Een wereld gaat voor ze open als ze de industrie achter sneakerverkoop zien. Én als ze zien hoe lastig het is om de Nike Air Max 1 te bemachtigen. Hier ontstaat het idee voor Slick Sneakers. Hoe vet zou het zijn om de Nike Air Max 1 en andere goede sneakers voor een betaalbare prijs aan te kunnen bieden?

Roel doet mee aan raffles, en trommelt al zijn vrienden en familie op om mee te helpen. Zo krijgt hij regelmatig unieke paartjes in zijn bezit, waarvan hij er een aantal verkoopt via Marktplaats of sneakergroepen. De vraag blijkt groter dan zijn aanbod. Slick Sneakers ontgroeit marktplaats, en in 2020 komt er een eigen huisstijl en webshop. Ontwikkelt door twee goede vrienden. Slick Sneakers ontpopt zich tot professioneel bedrijf.

De passie van Roel blijkt lastig te combineren met zijn huidige baan. In 2021 maakt hij daarom van zijn passie zijn werk. De volledige focus op Slick. Het merk groeit in rap tempo, en de eerste medewerker wordt aangenomen: zijn broertje Koen. De broers werken nu samen fulltime aan hun passie. Zoveel mogelijk klanten blij maken met lastig te krijgen sneakers voor een eerlijke prijs. 

 

Vragen of wil je graag advies? Bel ons gerust op 06 41 39 17 27, of vul ons contactformulier in! Naast van onze sneakers houden we namelijk ook van persoonlijk en direct contact met onze klanten. En dat wordt gewaardeerd, blijkt uit onze 5-sterrenbeoordeling.

Mijn favoriete webshop voor een nieuw paartje Nikes. Altijd een verrassende nieuwe collectie, snelle en vriendelijke service. Vragen stellen/contact zoeken is ook laagdrempelig, communicatie is snel. Ben zeer tevreden!
Judith Blom
Judith Blom
23. April, 2024.
Mooie schoenen en zitten perfect! Erg blij mee.
Karen Jansen
Karen Jansen
26. Maart, 2024.
Donderdags schoenen besteld, vrijdags keurig bezorgd dus tot nu toe voor mij een 11
Rikky Krebbers
Rikky Krebbers
23. Maart, 2024.
Goeie snelle levering en nog lekkere snoepjes ook.
Menno Vugts
Menno Vugts
23. Maart, 2024.
Snelle levering en er zat een verrassing in e doos ;)
Pascal Etienne
Pascal Etienne
4. Maart, 2024.
Hoe leuk met Haribo ツ Bedankt top service, snelle levering👍
Quint ツ
Quint ツ
29. Februari, 2024.