Over Slick Sneakers

In 2013 is het eerste zaadje voor Slick Sneakers geplant. Roel krijgt de Nike Air Max 1 Premium Hyperfuse in handen, en het is liefde op het eerste gezicht. Zijn passie voor sneakers ontwikkelt zich in rap tempo, en hij bouwt een ware sneakercollectie op. In 2015 laat hij speciaal voor zijn sneakers een kast bouwen, maar al snel overstijgt zijn collectie de maximale capaciteit van 22 modellen. 

In 2016 gaat Roel met zijn broertje Koen, ook groot sneakerliefhebber, naar Sneakerness in Rotterdam. Een wereld gaat voor ze open als ze de industrie achter sneakerverkoop zien. Én als ze zien hoe lastig het is om de Nike Air Max 1 te bemachtigen. Hier ontstaat het idee voor Slick Sneakers. Hoe vet zou het zijn om de Nike Air Max 1 en andere goede sneakers voor een betaalbare prijs aan te kunnen bieden?

Roel doet mee aan raffles, en trommelt al zijn vrienden en familie op om mee te helpen. Zo krijgt hij regelmatig unieke paartjes in zijn bezit, waarvan hij er een aantal verkoopt via Marktplaats of sneakergroepen. De vraag blijkt groter dan zijn aanbod. Slick Sneakers ontgroeit marktplaats, en in 2020 komt er een eigen huisstijl en webshop. Ontwikkelt door twee goede vrienden. Slick Sneakers ontpopt zich tot professioneel bedrijf.

De passie van Roel blijkt lastig te combineren met zijn huidige baan. In 2021 maakt hij daarom van zijn passie zijn werk. De volledige focus op Slick. Het merk groeit in rap tempo, en de eerste medewerker wordt aangenomen: zijn broertje Koen. De broers werken nu samen fulltime aan hun passie. Zoveel mogelijk klanten blij maken met lastig te krijgen sneakers voor een eerlijke prijs. 

 

Vragen of wil je graag advies? Bel ons gerust op 06 41 39 17 27, of vul ons contactformulier in! Naast van onze sneakers houden we namelijk ook van persoonlijk en direct contact met onze klanten. En dat wordt gewaardeerd, blijkt uit onze 5-sterrenbeoordeling.

Eerste keer dat ik meemaak vandaag besteld morgen in huis. Air Maxjes besteld op donderdag vrijdag binnen Jullie hebben er een vaste klant bij! Top gedaan!
Anthony Fernandes Pedra
Anthony Fernandes Pedra
27. November, 2023.
Hele snelle bezorging en goede service, ik zou snel weer hier bestellen!
Eva Hoenderkamp
Eva Hoenderkamp
15. November, 2023.
Nike air max 1 leopard Denim waren helaas niet in mijn maat. De knop “hou mij op de hoogte” gebruikt binnen 3 dagen waren ze der meteen besteld en binnen 2 dagen in huis. Super blij met deze nieuwe aanwinst aan mijn collectie😁 zeker een aanrader✅
Romano Meijer
Romano Meijer
10. November, 2023.
Schoenen netjes en snel en heel goed verpakt, super!
Damien Nieuwboer
Damien Nieuwboer
6. November, 2023.
Snelle levering en prima geholpen. Klant is koning bij Slick Sneakers
Reijer1965
Reijer1965
4. November, 2023.
Slick Sneakers is een absolute aanrader, na 1 dag mijn sneakers al in huis. Bedankt!
Eva #*#
Eva #*#
4. November, 2023.
Una tienda increible, rapido el envio y todo fantástico, comprare siempre aqui.
Roberto De Oliveira
Roberto De Oliveira
4. November, 2023.
Top!! 👍🏻
Gerald
Gerald
25. Oktober, 2023.
Topservice! Koen van Slick-sneakers heeft erg adequaat een defect paar sneakers vervangen. Daarnaast wat leuke extra’s ontvangen. Snelle en heldere communicatie. Erg fijn bedrijf. Ga hier zeker vaker sneakers scoren.
Jordy v. Dam
Jordy v. Dam
21. Oktober, 2023.
Gister besteld, vandaag al binnen! Prima service, geweldige schoenen! Alles naar wens dus zeker goede shop!
arno de haan
arno de haan
18. Oktober, 2023.