Over Slick Sneakers

In 2013 is het eerste zaadje voor Slick Sneakers geplant. Roel krijgt de Nike Air Max 1 Premium Hyperfuse in handen, en het is liefde op het eerste gezicht. Zijn passie voor sneakers ontwikkelt zich in rap tempo, en hij bouwt een ware sneakercollectie op. In 2015 laat hij speciaal voor zijn sneakers een kast bouwen, maar al snel overstijgt zijn collectie de maximale capaciteit van 22 modellen. 

In 2016 gaat Roel met zijn broertje Koen, ook groot sneakerliefhebber, naar Sneakerness in Rotterdam. Een wereld gaat voor ze open als ze de industrie achter sneakerverkoop zien. Én als ze zien hoe lastig het is om de Nike Air Max 1 te bemachtigen. Hier ontstaat het idee voor Slick Sneakers. Hoe vet zou het zijn om de Nike Air Max 1 en andere goede sneakers voor een betaalbare prijs aan te kunnen bieden?

Roel doet mee aan raffles, en trommelt al zijn vrienden en familie op om mee te helpen. Zo krijgt hij regelmatig unieke paartjes in zijn bezit, waarvan hij er een aantal verkoopt via Marktplaats of sneakergroepen. De vraag blijkt groter dan zijn aanbod. Slick Sneakers ontgroeit marktplaats, en in 2020 komt er een eigen huisstijl en webshop. Ontwikkelt door twee goede vrienden. Slick Sneakers ontpopt zich tot professioneel bedrijf.

De passie van Roel blijkt lastig te combineren met zijn huidige baan. In 2021 maakt hij daarom van zijn passie zijn werk. De volledige focus op Slick. Het merk groeit in rap tempo, en de eerste medewerker wordt aangenomen: zijn broertje Koen. De broers werken nu samen fulltime aan hun passie. Zoveel mogelijk klanten blij maken met lastig te krijgen sneakers voor een eerlijke prijs. 

 

Vragen of wil je graag advies? Bel ons gerust! Naast van onze sneakers houden we namelijk ook van persoonlijk en direct contact met onze klanten. En dat wordt gewaardeerd, blijkt uit onze 5-sterrenbeoordeling.

Super blij mee !! Snelle levering , netjes verpakt , leuk de snoepjes erbij ! Tot een volgende keer
Wendy van de Logt
Wendy van de Logt
28. Januari, 2023.
Snelle service, leuke personal touch erbij. Top!
Tan Ya
Tan Ya
25. Januari, 2023.
Wederom een paar mooie Nikes gekocht bij Slick. Altijd mooie schoenen op voorraad en snelle levering
Rob yo
Rob yo
21. Januari, 2023.
Top store voor je favoriete sneakers! Ik ben heel enthousiast over Slick Sneakers, altijd hele fijne service en een super goed team. Veel dank daarvoor. Kortom, deze store wordt zeker aangeraden!
Tio Laurey
Tio Laurey
17. Januari, 2023.
Had een nieuw paar Air Max 1 Tour Yellow besteld. Ik kon ze binnen een uur ophalen! Echt een top service! Heel erg bedankt👍
Tjester Verschuren
Tjester Verschuren
7. Januari, 2023.
Altijd spannend om voor het eerst bij een webshop te bestellen die ik nog niet kende, zeker als het om hele gewilde paar Nike Air Max 1 gaat. Maar viel mij zeker niet tegen! Heb de Air max 1 crepe hemp gekocht. Volgende dag al binnen. Super snelle verzending en in een shockbestendige verpakking. Aanrader!
Thuyvan Nguyen
Thuyvan Nguyen
6. Januari, 2023.
Besteld en binnen een uur op kunnen halen! Alleen maar bijzondere modellen en top service. Zeker niet de laatste keer dat ik hier wat bestel.
Peter E.
Peter E.
6. Januari, 2023.
Super service en fijne communicatie 👍🏽
Edwin van Heumen
Edwin van Heumen
31. December, 2022.