Over Slick Sneakers

In 2013 is het eerste zaadje voor Slick Sneakers geplant. Roel krijgt de Nike Air Max 1 Premium Hyperfuse in handen, en het is liefde op het eerste gezicht. Zijn passie voor sneakers ontwikkelt zich in rap tempo, en hij bouwt een ware sneakercollectie op. In 2015 laat hij speciaal voor zijn sneakers een kast bouwen, maar al snel overstijgt zijn collectie de maximale capaciteit van 22 modellen. 

In 2016 gaat Roel met zijn broertje Koen, ook groot sneakerliefhebber, naar Sneakerness in Rotterdam. Een wereld gaat voor ze open als ze de industrie achter sneakerverkoop zien. Én als ze zien hoe lastig het is om de Nike Air Max 1 te bemachtigen. Hier ontstaat het idee voor Slick Sneakers. Hoe vet zou het zijn om de Nike Air Max 1 en andere goede sneakers voor een betaalbare prijs aan te kunnen bieden?

Roel doet mee aan raffles, en trommelt al zijn vrienden en familie op om mee te helpen. Zo krijgt hij regelmatig unieke paartjes in zijn bezit, waarvan hij er een aantal verkoopt via Marktplaats of sneakergroepen. De vraag blijkt groter dan zijn aanbod. Slick Sneakers ontgroeit marktplaats, en in 2020 komt er een eigen huisstijl en webshop. Ontwikkelt door twee goede vrienden. Slick Sneakers ontpopt zich tot professioneel bedrijf.

De passie van Roel blijkt lastig te combineren met zijn huidige baan. In 2021 maakt hij daarom van zijn passie zijn werk. De volledige focus op Slick. Het merk groeit in rap tempo, en de eerste medewerker wordt aangenomen: zijn broertje Koen. De broers werken nu samen fulltime aan hun passie. Zoveel mogelijk klanten blij maken met lastig te krijgen sneakers voor een eerlijke prijs. 

 

Vragen of wil je graag advies? Bel ons gerust! Naast van onze sneakers houden we namelijk ook van persoonlijk en direct contact met onze klanten. En dat wordt gewaardeerd, blijkt uit onze 5-sterrenbeoordeling.

Snelle levering! Top service 🙂 🫶🏼
Joanna Krupa
Joanna Krupa
23. Maart, 2023.
Altijd een beetje spannend als je voor het eerst bij een voor mij nog onbekende site gaat shoppen. Na de eerste ervaring met Slick Sneakers kan ik zeggen dat ze een perfecte service leveren. Slick doen wat ze zeggen: snelle levering, keurig via een Track & Trace op de hoogte gehouden, goed verpakt pakketje waardoor de levering onbeschadigd aankomt, een snoepzakje als presentje en een kortingsbon met een persoonlijk tintje. Kortom: bestel hier gerust en je wordt er blij van!
Lesley Sanders
Lesley Sanders
16. Maart, 2023.
Super mooie schoenen hebben hun, ik zelf als een nike air max 1 fan heb hier over niks te klagen. Ook 10 euro korting gekregen voor volgende bestelling klein zak snoepies in de doos erbij waardeer ik ik echt haha ..top mensen zijn goed bezig daar
Roberto Solognier
Roberto Solognier
16. Maart, 2023.
Snelle levering. Helemaal blij met de ugly ducks 😊
Huize Panbakker
Huize Panbakker
14. Maart, 2023.
Ik ben zeer tevreden met de service en de schoenen. Top! Tot de volgende bestelling. 😀
Rico Cobana
Rico Cobana
27. Februari, 2023.
Supersnel geleverd..! Netjes verpakt. En geen overdreven meerprijs voor de sneakers. Ik zeg,mij zie je vaker!
Tino Siebert
Tino Siebert
22. Februari, 2023.
Super snel ben er super blij met me Nike air Max 1 denim
Nathan Uljee
Nathan Uljee
17. Februari, 2023.