De coolste lente sneakers voor dames van Nike

De de donkere dagen verdwijnen, de truien worden ingewisseld voor jurkjes en het humeur wordt beter! We nemen 20 maart officieel afscheid van de lange, koude en vooral natte winter. Nederland is er klaar voor en snakt er misschien zelfs naar. Maar is jouw sneakercollectie ook al klaar voor de lente? Wij hebben de coolste lente sneakers voor dames op een rijtje gezet!

Nike Air Max 1 Premium Dia De Muertos

We trappen de lijst af met een zeer opvallende en exclusieve schoen. Deze sneaker, de Nike Air Max 1 Premium Dia De Muertos is fluorescerend roze, met felgekleurde accenten. Er is bewust voor een indrukwekkend en kleurrijk kleurenpatroon gekozen. Dia de Muertos is namelijk een feestdag die, vooral in Mexico, door veel inwoners wordt gevierd. Tijdens dit feest worden de overledenen geëerd door middel van fleurige bloemen, kaarsen en outfits. Deze roze Air Max is daarom perfect als je wat kleur in je leven wil toevoegen!

Nike Air Max 1 Premium Dia de Muertos arm
Air Max 1 Premium Dia de Muertos

Nike Air Jordan 1 Mid Chenille Sky J Light Purple

Als je van kleurrijke lente sneakers houdt, maar liever een hogere schoen wil, dan is de Air Jordan 1 Mid Chenille Sky J Light Purple iets voor jou! Deze prachtige Jordan is iets minder opvallend dan de Dia de Muertos omdat er voornamelijk pastelkleuren gebruikt zijn door Nike. De combinatie van lila, paars, wit en sail zorgt voor een vrolijk geheel zonder teveel op te vallen. Een mooi detail is de lakleren neus, waardoor deze sneaker een uniek tintje krijgt.

NIke Air Jordan 1 Mid SE Chenille Sky J Light Purple (W) arm
Air Jordan 1 SE Chenille Sky J Light Purple

Nike Air Max 1 SC Clear Jade

Wanneer je een sneaker zoekt met een sportieve look en een speciaal kleurtje lees dan is je zoektocht volbracht. De Air Max 1 SC Clear Jade heeft namelijk beide. Door de gebruikte kleuren en materialen heeft deze Air Max dezelfde sportieve vibe als de allereerste release uit 1987.

Nike Air Max 1 SC Clear Jade bovenkant
Nike Air Max 1 SC Clear Jade

Jordan 1 Retro High OG Craft Vibrations Of Naija

Als je onopvallende maar kwalitatief goede lente sneakers wil, is de Jordan 1 Retro High OG Craft Vibrations Of Naija jouw nieuwe aanwinst. Door de verschillende tinten bruin, beige en wit is deze Jordan een hele fijne basic in jouw sneakercollectie. De hele sneaker is, op wat accenten na, van leer. Mocht er ondanks de lente toch een klein buitje vallen, zit je met deze Jordans zeker goed!

Jordan 1 Retro High OG Craft Vibrations Of Naija zijkant
Jordan 1 High Vibrations Of Naija

Nike Air Max 1 Sofvi (W)

Deze Nike Air Max 1 Sofvi is een ode aan de Japanse verzamelcultuur. Naast sneakers wordt ook vinyl speelgoed massaal verzameld in Japan. In deze schoen komen beide samen. Dit verklaard ook de unieke materialen en kleuren. De felrode mudguard en de zilveren Nike Swoosh aan de zijkant maken van deze sneaker een speels geheel.

Nike Air Max 1 Sofvi (W) arm
Nike Air Max 1 Sofvi

Nike Air Jordan 1 Mid White Snakeskin

Wanneer jouw favoriete sneakerkleur wit is maar je toch iets excentrieks wil dragen, dan is de Nike Air Jordan 1 Mid White Snakeskin echt iets voor jou. Alles behalve het Jumpman logo op de tong, is spierwit. Als je inzoomt op de schoen, zie je dat Nike lakleer heeft gebruikt met slangenstructuur. Hierdoor hebben ze van een normale witte Jordan een héle bijzondere sneaker gemaakt.

Nike Air Jordan 1 Mid White Snakeskin (W) zijkant
Nike Air Jordan 1 Mid White Snakeskin

Nike Air Max 1 Corduroy Coral Stardust

De Nike Air Max 1 Corduroy Coral Stardust is een kleurrijke en vrolijke verschijning. De verschillende roze tinten stralen je tegemoet bij deze schoen. Nike heeft er bij deze Stardust een extra setje roze veters bijgedaan. Zo kan je deze sneaker nog verder naar eigen wens stijlen!

Nike Air Max 1 Corduroy Coral Stardust zijkant
Nike Air Max 1 Corduroy Coral Stardust

Onze volgende blog

Ben je meer opzoek naar inspiratie voor de zomer of winter? Lees dan onze blogs over sneakers dragen in de winter en zomer! Tijdens onze volgende blog geven we je nog meer inspiratie. We zetten dan de leukste sneakers voor Koningsdag op een rij!