De mooiste oranje Nike Air Max sneakers voor koningsdag!

Maart, April en Mei zijn heerlijke maanden voor werknemers. Deze periode is een aaneenschakeling van extra vrije dagen door Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en natuurlijk onze favoriet Koningsdag. Tijdens deze nationale feestdag wordt de verjaardag van de koning gevierd. Dat is natuurlijk een mooi excuus voor een feest. Maar wat trek je aan op zo´n koninklijk feestje? Wij hebben voor jou de mooiste oranje Nike Air Max 1 op een rijtje gezet. Zodat jij deze kan rocken met koningsdag!

Nike Air Max 1 Monarch

We kunnen niet anders dan met de Nike Air Max 1 Monarch beginnen. Niet alleen vanwege zijn eenvoudige schoonheid, maar ook omdat deze op het moment van schrijven nog niet in Europa uitgekomen is. Toch hebben wij er al een aantal kunnen bemachtigen, en daar zijn wij best een beetje trots op. Ben je op zoek naar een oranje Nike Air Max 1 die niemand anders tijdens de spijkerpoep competitie aanheeft? Dan is de Nike Air Max 1 Monarch jouw nieuwe sneaker!

Nike Air Max 1 Monarch bovenkant
Nike Air Max 1 Monarch

Nike Air Max 1 Rugged Orange

De Nike Air Max 1 Rugged Orange is de meest kleurrijke van de familie. Waar de Rugged Obsidian en de Rugged Grey met hun neutrale kleuren op de achtergrond blijven, is deze uitvoering met zijn donkeroranje kleur het stralende middelpunt. De combinatie van suède, leer en canvas is niet alleen mooi, maar ook nog redelijk hufterproof als je ze goed inspuit met DFNS. Deze oranje Nike Air Max 1 is ideaal als je de hort op gaat met koningsdag!

Nike Air Max 1 Rugged Orange (W) zijkant
Nike Air Max 1 Rugged Orange

Nike Air Max 1 Serena Williams

Serena Williams is een van de meest succesvolle tennissters allertijden. Ze heeft 23 grandslam toernooien gewonnen met enkelspel en daarnaast nog vele andere prijzen op haar naam geschreven. Of ze net zo succesvol wordt met ontwerpen is natuurlijk even afwachten. Maar deze collab met Nike vinden wij erg sterk.

Deze sneaker is niet alleen uniek door zijn exclusiviteit, maar ook door de colorblocking. Serena heeft de mudguard, midsole én outsole wit gemaakt. Dit komt bijna nooit voor op de Air Max 1. Door deze keuze is het oranjebruin de hoofdrolspeler op deze sneaker.

Nike Air Max 1 Serena Williams Design Crew (W) liggend
Nike Air Max 1 Serena Williams

Nike Air Max 1 Safety Orange

OG colorblocking, wij zijn er dol op als Air Max 1 liefhebber! Daarom mag de Nike Air Max 1 Safety Orange niet in ons rijtje ontbreken. Deze frisse kleurstelling is uitgekomen in 2023, maar heeft dezelfde colorblocking als de allereerste Nike Air Max 1 uit 1987.

Het enige wat afwijkt, zijn de glanzende veters die Nike erin gestopt heeft. Dat vinden wij jammer. Daarom krijg je van ons een gratis paartje extra normale witte veters als je deze oranje Nike Air Max 1 via Slick Sneakers koopt!

Nike Air Max 1 Safety Orange (W) achterkant
Nike Air Max 1 Safety Orange

Nike Air Max 1 Master Magma Orange

We sluiten de lijst af met de Nike Air Max 1 Master Magma Orange. Deze oranje Nike Air Max 1 is uitgekomen in 2022 en draait dus al een tijdje mee. Nike heeft bij deze colorway twee iconische sneakers samengevoegd. Hij heeft de kleur van de Air Max 1 Anniversary Magma Orange uit 2020 en het patchwork van de Air Max 1 Master uit 2017. Het kan dus niet anders dan dat dit ook een future classic gaat worden!

Nike Air Max 1 Master Magma Orange (W) zijkant
Nike Air Max 1 Magma Orange

Onze volgende blog

Hopelijk steel jij deze koningsdag de show met een van de bovengenoemde oranje Nike Air Max 1! Over twee weken komt er weer een nieuwe blog online. In deze blog blikken we vooruit naar de mooiste releases die nog gaan komen dit jaar!