Festival schoenen – Dit zijn jouw sneakers voor op een festival

Het lijkt er nu nog niet op. Toch staat de zomer voor de deur. Een natte lente betekent een stralende zomer. Dat hopen wij althans. Maar weer of geen weer, er zullen weer vele festivals plaatsvinden in ons land. Daarom hebben wij vijf festival schoenen op een rijtje gezet, waarmee jij de show steelt op de dansvloer!

Nike Air Max 1 Easter Celebration

Dit jaar zijn er veel Air Max 1 uitgekomen. Toch weet de Easter Celebration zich te onderscheiden van alle andere releases. Daarom prijkt deze sneaker ook boven aan ons lijstje van favoriete festival schoenen. Deze schoen heeft een aantal unieke elementen, waaronder de gespikkelde midsole en kleurrijke outsole. De quarter is van gecracked leer en er zitten extra veters bij. Ideaal wanneer de jouwe vies zijn geworden na een avondje dansen!

Nike Air Max 1 Easter Celebration zijkanten
Air Max 1 Easter Celebration

Nike Air Max 1 SC Field Purple

Bij de echte sneakerliefhebber gaat het hart sneller kloppen wanneer hij of zij een paars witte colorway op de Air Max 1 zien. De gedachte gaan waarschijnlijk ook gelijk terug naar 2009, het jaar dat Patta samen met Nike de legendarische Premium Purple Denim uitbracht. Deze release is helaas nooit voor de normale sneakerdrager beschikbaar geweest en wordt momenteel verkocht voor duizenden euro’s.

De Nike Air Max 1 SC Field Purple is een stuk vriendelijker voor de portemonnee en door de colorway zijn dit perfecte zomer sneakers.

Nike Air Max 1 SC Field Purple
Air Max 1 Field Purple

Nike Air Max 1 PRM Volt

Wil jij de blits maken op het festival? Draag dan de Nike Air Max 1 PRM Volt! Deze ultra opvallende sneaker bestaat uit volt, volt en nog eens volt. Ondanks deze overdosis volt is er ook nog ruimte voor vette details. Zo komt er een topografisch patroon terug op de toebox. Deze sneaker is ook niet uitgekomen in Europa, dus de kans dat je iemand anders tegenkomt op deze schoenen is klein!

Nike Air Max 1 PRM Volt Schuin
Nike Air Max 1 PRM Volt

Nike Air Max 1 ’86 OG Museum Masterpiece

De Museum Masterpiece is de perfecte combinatie van kunst en fashion. Het is allesbehalve een normale Air Max Big Bubble die we gewend zijn. Door de marmerlook en de bijzondere materialen is dit een waar kunststukje die niet misstaat naast de Nachtwacht. Het marbled leer zorgt er daarnaast gelukkig ook voor dat de sneakers festivalproof zijn en makkelijk te cleanen na een nacht raven.

Stijltip: combineer deze sneakers met onze lichtpaarse veters. Zo geef je jouw festival schoenen een unieke en opvallende twist!

Nike Air Max 1 '86 OG Museum Masterpiece bovenkant
Air Max 1 Museum Masterpiece

New Balance 550 Sea Salt True Red

De New Balance 550 maakte een enorme comeback in 2020. Door de toenemende populariteit van retro sneakers en een sterke collab met Aimé Leon Dore behoorde de 550 in een klap tot de meest populaire sneakers.

Wij begrijpen dat wel. New Balance heeft met de 550 de juiste balans gevonden tussen stijl en draagcomfort. Door de stevigheid en de demping van de sneaker, zijn dit de perfecte festival schoenen. Bijkomend voordeel is dat de 550 Sea Salt True Red geheel van hoogwaardig leer is en dus makkelijk schoon te maken!

New Balance 550 Sea Salt True Red bovenkant
New Balance 550 Sea Salt True Red

De morning after

Met een grandioze kater én een onvergetelijke ervaring stap je de volgende ochtend je bed uit. Snel ga je alle spullen na. Telefoon, check. Portemonnee, check. Gelukkig heb je alle spullen nog, maar als je naar je sneakers kijk schrik je jezelf rot. Geen stress, met de juiste schoonmaakmiddelen krijg en een kleine inspanning krijg je jouw schoenen weer schoon. De cleaning producten van DFNS zijn hier perfect voor! Wil je weten hoe je jouw sneakers schoonmaakt? Lees hier alles over in onze speciale blog over cleanen!

Onze volgende blog

Over twee weken, als jouw kater hopelijk helemaal voorbij is, hebben we weer nieuw leesvoer. Dan laten wij onze 10 bestverkopende exclusieve sneakers zien!