Nike sneakers

Nike Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey (W)

Valt normaal, kies je eigen maat
35.53636.537.53838.5394040.5414242.5434444.54545.5464747.5
Wissen

Meer dan 35 jaar loopt dit mooie model, de Nike Air Jordan 1 Low, mee in de sneakerwereld. In 1985 werd deze sneaker, naar aanleiding van de sponsoring van Michael Jordan, samen met de hoge variant gereleased. Gezien het succes, wat deze schoen vanaf het eerste moment was, is deze schoen ook altijd in de picture gebleven. In het 35-jarige bestaan van de Nike Air Jordan 1 Low, is hij ook al in veel verschillende gedaantes verschenen.

In juni 2021 is de Nike Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey (W) uitgekomen, precies op tijd voor de zomer. En terecht, want de Nike Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey is een perfecte colorway voor zomerse dagen. De kleuren de gebruikt zijn voor de schoen zijn wit en grijs. De gehele voorkant van de Nike Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey, dus zowel de toebox als de neus, hebben ze wit gelaten. Net als de midsole, quarter en de hiel van de schoen. Doordat de sneaker overwegend wit is, komen de lichtgrijs getinte onderdelen van de schoen heel mooi uit. Nike heeft bij de Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey (W) alle logo’s die op de schoen voorkomen grijs gemaakt. Dus zowel de Nike Swoosh op de zijkant, het Wing-man logo op de hiel en het Nike Air logo op de tong zijn grijs. Door deze kleurstelling is het niet lastig om deze schoen te combineren, welke zomerse outfit je ook uit je kast trekt.

De upper is voor het grootste gedeelte van goed kwaliteitsleer gemaakt, waardoor de schoen lang mooi te houden is. Er is voor gekozen om een paar accenten, zoals de Swoosh en het Wing-man logo suède te maken.

Verzeker je van dit zomerse paartje, de Nike Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey (W) bij Slick Sneakers!

Maattabel
Artikelnummer: CZ0775-100 Categorieën: , , Tag:

Meer Nike Air Jordan 1

Anderen over Slick Sneakers

Snelle levering! Top service :) 🫶🏼
Joanna Krupa
Joanna Krupa
23. Maart, 2023.
Altijd een beetje spannend als je voor het eerst bij een voor mij nog onbekende site gaat shoppen. Na de eerste ervaring met Slick Sneakers kan ik zeggen dat ze een perfecte service leveren. Slick doen wat ze zeggen: snelle levering, keurig via een Track & Trace op de hoogte gehouden, goed verpakt pakketje waardoor de levering onbeschadigd aankomt, een snoepzakje als presentje en een kortingsbon met een persoonlijk tintje. Kortom: bestel hier gerust en je wordt er blij van!
Lesley Sanders
Lesley Sanders
16. Maart, 2023.
Super mooie schoenen hebben hun, ik zelf als een nike air max 1 fan heb hier over niks te klagen. Ook 10 euro korting gekregen voor volgende bestelling klein zak snoepies in de doos erbij waardeer ik ik echt haha ..top mensen zijn goed bezig daar
Roberto Solognier
Roberto Solognier
16. Maart, 2023.
Snelle levering. Helemaal blij met de ugly ducks 😊
Huize Panbakker
Huize Panbakker
14. Maart, 2023.
Ik ben zeer tevreden met de service en de schoenen. Top! Tot de volgende bestelling. :D
Rico Cobana
Rico Cobana
27. Februari, 2023.
Supersnel geleverd..! Netjes verpakt. En geen overdreven meerprijs voor de sneakers. Ik zeg,mij zie je vaker!
Tino Siebert
Tino Siebert
22. Februari, 2023.
Super snel ben er super blij met me Nike air Max 1 denim
Nathan Uljee
Nathan Uljee
17. Februari, 2023.