Nike sneakers

Nike Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey (W)

Valt normaal, kies je eigen maat
35.53636.537.53838.5394040.5414242.5434444.54545.5464747.5
Wissen
Maattabel
Artikelnummer: CZ0775-100 Categorieën: , , Tag:

Meer dan 35 jaar loopt dit mooie model, de Nike Air Jordan 1 Low, mee in de sneakerwereld. In 1985 werd deze sneaker, naar aanleiding van de sponsoring van Michael Jordan, samen met de hoge variant gereleased. Gezien het succes, wat deze schoen vanaf het eerste moment was, is deze schoen ook altijd in de picture gebleven. In het 35-jarige bestaan van de Nike Air Jordan 1 Low, is hij ook al in veel verschillende gedaantes verschenen.

In juni 2021 is de Nike Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey (W) uitgekomen, precies op tijd voor de zomer. En terecht, want de Nike Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey is een perfecte colorway voor zomerse dagen. De kleuren de gebruikt zijn voor de schoen zijn wit en grijs. De gehele voorkant van de Nike Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey, dus zowel de toebox als de neus, hebben ze wit gelaten. Net als de midsole, quarter en de hiel van de schoen. Doordat de sneaker overwegend wit is, komen de lichtgrijs getinte onderdelen van de schoen heel mooi uit. Nike heeft bij de Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey (W) alle logo’s die op de schoen voorkomen grijs gemaakt. Dus zowel de Nike Swoosh op de zijkant, het Wing-man logo op de hiel en het Nike Air logo op de tong zijn grijs. Door deze kleurstelling is het niet lastig om deze schoen te combineren, welke zomerse outfit je ook uit je kast trekt.

De upper is voor het grootste gedeelte van goed kwaliteitsleer gemaakt, waardoor de schoen lang mooi te houden is. Er is voor gekozen om een paar accenten, zoals de Swoosh en het Wing-man logo suède te maken.

Verzeker je van dit zomerse paartje, de Nike Air Jordan 1 Low OG Neutral Grey (W) bij Slick Sneakers!

Meer Nike Air Jordan 1

Anderen over Slick Sneakers

Hele gave cw, snelle levering , top!
Jeroen Adriaanse
Jeroen Adriaanse
8. Januari, 2024.
Setje veters besteld op zaterdagmiddag laat. Op zondagochtend(!) kon ik ze al ophalen. Netjes verpakt in doos. Veters inderdaad op lengte die aangegeven is op website, en qua breedte ook precies zoals bij (meeste) Air Max 1s (8mm). Heb eerder ook veters via Outsole besteld. Die hebben wel meer keus qua kleuren, maar zijn flink duurder dan hier.
Bjorn
Bjorn
7. Januari, 2024.
Super website met mooie schoenen en een super service en snelle levering in 1 woord dik tevreden 👍🏻
Edwin Ulrich
Edwin Ulrich
3. Januari, 2024.
Top kwaliteit en snelle levering 👍👍
Jamal Mammadkhanov
Jamal Mammadkhanov
3. Januari, 2024.
Top assortiment en snelle levering.
AJJ Waterreus
AJJ Waterreus
30. December, 2023.
Goede service, snelle levering
tom struik
tom struik
29. December, 2023.
Voor het eerst besteld en echt super snelle levering. Korting bon er in voor een volgende en snoepjes. Jullie komen in mijn favo lijst.
maya m
maya m
29. December, 2023.
Super snelle levering again... zeker een aanrader.
Raymond De Harder
Raymond De Harder
23. December, 2023.
Wat een services echt snel in huis en dat in December. Goed verpakt nog een cadeautje er bij en een lekker snoepje hamburger trolli hele fijne ervaring en dus zeker een aanrader bedankt slick sneakers de patta s zijn ook zoals op de foto echt mooi de kwaliteit dikke 10 verdient
melissa wind
melissa wind
19. December, 2023.