Nike sneakers

Nike Space Hippie 02 Volt

Valt normaal, kies je eigen maat
35.53636.537.53838.5394040.5414242.5434444.54545.5464747.5
Wissen

Nike heeft in zijn bestaan vaker sneakers uitgebracht die qua prestaties of qua silhouet revolutionair waren. Zo was Nike het eerste bedrijf dat het aandurfde om de Air-unit in de zool zichtbaar te maken. Met de Nike Space Hippie is het bedrijf weer vernieuwend bezig. De sneaker is namelijk niet alleen een schoen, maar ook een project. Het project ”Move to Zero” is namelijk aan deze sneaker gekoppeld. Nike probeert sneakers steeds op een duurzamere manier te produceren, zodat de ecologische voetafdruk van zijn schoenen iets minder groot worden. Een van die manieren om duurzamer te produceren is om gebruik te maken van gerecyclede materialen. Dit doet Nike bij de Space Hippie sneakers die ze uitbrengen.

Je kan het aan de naam afleiden, en ook wel aan het aangezicht van de sneaker. Nike vond zijn inspiratie voor het ontwerp van de sneaker op Mars. Op Mars zijn grondstoffen erg schaars, en is het niet mogelijk om je te laten bevoorraden. Daardoor is de Space Hippie van bijna alleen maar gerecyclede materialen gemaakt. Bij de productie wordt hierdoor veel gebruik gemaakt van stoffen die al in omloop zijn.

De Nike Space Hippie 02 Volt is uitgebracht in juli 2020. Voor de Nike Space Hippie 02 Volt heeft Nike gebruik gemaakt van verschillende kleuren en materialen. De hoofdkleur van de Nike Space Hippie 02 Volt is grijs. Bijna de gehel upper is bij de Nike Space Hippie 02 Volt in deze kleur gehuld. Door deze neutrale kleur, vallen de andere gekleurde details extra goed op bij de schoen.

De Nike Space Hippie 02 Volt heeft een ”sock-fit”, wat inhoudt dat de upper als een sok om je voet een zit. Aangezien er bij de Nike Space Hippie 02 Volt geen veters zitten, kan je deze ook aan doen als een sok.

Koop de Nike Space Hippie 02 Volt nu bij Slick Sneakers en verzeker je van dit unieke paartje!

 

Maattabel
Artikelnummer: CQ3988-002 Categorieën: , Tag:

Anderen bekeken ook

Anderen over Slick Sneakers

Net als alle anderen blijkbaar ben ik ook ontzettend te spreken over Slick Sneakers en de schoenen die ik besteld heb. Ga zo door!
Vincent van Looijengoed
Vincent van Looijengoed
6. December, 2022.
Mooie schoenen en snelle levertijd.Kreeg leuke kortingscode (€10) en snoepjes
Jaëma Latumaerissa
Jaëma Latumaerissa
29. November, 2022.
Duidelijke info/foto’s op de website! Snelle verzending! Kortom: dik aanbevolen!
Mark Reithofer
Mark Reithofer
16. November, 2022.
Echt een super goeie winkel en snelle levering en service !! 😁👌🏻
Andy
Andy
7. November, 2022.
Snelle levering, goede prijs en mooie schoenen. Aanbevolen👏👟
Mesi Bolgár
Mesi Bolgár
11. Oktober, 2022.
Super blij 🙃
Nardo Sewalt
Nardo Sewalt
24. September, 2022.
Toppie😁👍 Een webwinkel die wel weet hoe het moet!
Jeroen Den Bleker
Jeroen Den Bleker
21. September, 2022.
Slick Sneakers is een top webshop , ik heb hier mn am1 patta wave black besteld, na de bestelling afgerond na 10min via post.nl uw order is verzonden en de volgende dag ontvagen …hoe mooi is dat, slick sneaker is razend snel met verzenden, webshop op en top verzorgd veilig en goeie prijzen, Beste sneakers liefhebbers kijk niet verder ga naar SLICK SNEAKERS!!!
simon huiskes
simon huiskes
7. September, 2022.