8x kleurrijke sneakers om de lente mee in te gaan

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en de winterjassen gaan uit. Het is eindelijk weer lente! Tijd om jouw wintersneakers op te bergen en wat kleur toe te voegen aan je collectie. Doordat het dragen van felle kleuren je gelukkiger maakt, laat je in no time die winterdepressie achter je! Ter inspiratie hebben wij voor jullie 9 kleurrijke sneakers op een rijtje gezet.

Nike Air Jordan 1 High Volt Gold

Kleurrijke sneakers: Nike Air jordan 1 High Volt Gold

We trappen onze lijst af met de Nike Air Jordan 1 High Volt Gold. Deze kleurrijke sneakers hebben een zwart-witte basis. Doordat overgrote deel van de upper neutraal gekleurd is, springt het oranje en het geel aan de achterkant van de sneaker eruit.

Omdat de Nike Air Jordan 1 High Volt Gold niet in zijn geheel felgekleurd is, kan je deze Nike sneakers met veel kleding combineren. Wanneer je op safe wil gaan, zit je met een geheel zwarte outfit boven deze sneakers zeker goed!

Nike Air Jordan 1 High Court Purple

Kleurrijke Sneakers: Nike Air Jordan 1 High Court Purple

De tweede op de lijst is een van onze persoonlijke favorieten, de Nike Air Jordan 1 High Court Purple. Deze Nike sneaker is voornamelijk wit, waardoor de paarse accenten de hoofdrol spelen. Door de gebruikte kleuren, ademt deze sneaker jaren ’80!

Sommige mensen denken dat hoge Jordans alleen onder een lange broek kunnen. Dit is zeker niet het geval. De Nike Air Jordan 1 High Court Purple is ook heel mooi te combineren onder een korte broek of jurk.

Nike Air Jordan 1 High Bordeaux

Kleurrijke sneaker: Nike Air Jordan 1 High Bordeaux

Wanneer je van zilveren accenten houdt, is de Nike Air Jordan 1 High Bordeaux misschien wel jouw kleurrijke sneakers voor de lente. Deze schoen combineert bordeauxrood met wit en zilver tot een prachtig geheel.

De Nike Air Jordan 1 High Bordeaux is door zijn kleuren makkelijk te combineren. Door de witte toebox en midsole hebben deze kleurrijke Nikes een sportieve uitstraling. Daardoor is hij perfect te combineren met jouw comfortabele weekendoutfit.

Nike Air Max 90 Camo Duck Orange

Nike Air Max 90 Camo Duck Orange

Wanneer je op zoek bent naar een opvallende en kleurrijke sneaker, ben je bij de Nike Air Max 90 Camo Duck Orange aan het juiste adres. Het grootste gedeelte van de ’90 is oranje gekleurd, waardoor de blikken automatisch naar beneden gaan wanneer jij langs loopt! Als je deze vibe wel mooi vindt maar oranje niet jouw kleur is, de Nike Air Max 90 Camo Duck Orange heeft ook een groen broertje!

Doordat de Nike Air Max 90 Camo Duck Orange zo opvallend is, is hij juist makkelijk te combineren. De kleur of print van je sneakers terug laten komen in je outfit doet het in ieder geval altijd goed!

Nike Air Max 1 Tour Yellow

Nike Air Max 1 Tour Yellow

De Tour Yellow heeft de uitstraling van een klassieke Air Max 1, maar dan met een kleurrijk tintje. Het geel op de Nike Air Max 1 Tour Yellow lacht je tegemoet. Chagrijnig op deze pareltjes rondlopen is haast onmogelijk!

De Nike Air Max 1 Tour Yellow is ondanks de kleur goed te combineren. Wanneer je wil dat je sneaker het middelpunt van je outfit is, zorg dan dat de rest van je kleding neutraal is. Hierdoor zal de aandacht naar je sneakers gaan!

Nike Air Max 1 ’86 Big Bubble Sport Red

Nike Air Max 1 '86 Big Bubble Sport Red zijkant

De Nike Air Max 1 ’86 Big Bubble Sport Red kan natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Dit is namelijk de colorway waar het allemaal mee begon voor de zichtbare air technologie. De klassieke kleurstelling zorgt ervoor dat het rood opvallend naar voren komt. De Big Bubble geeft deze kleurrijke sneaker een unieke touch.

Deze klassieke sportschoen is makkelijk te combineren. Omdat wij deze colorway zo iconisch vinden, combineren wij de Nike Air Max 1 ’86 Big Bubble Sport Red meestal met rustige kleuren. Zo krijgt deze schoen de aandacht die het verdient.

Nike Air Max 1 Master Magma Orange

Nike Air Max 1 Master Magma Orange

Deze kleurrijke schoen combinatie van twee zeldzame sneakers, de Air Max 1 Master en de Magma Orange. De Nike Air Max 1 Master Magma Orange valt niet alleen op door de kleur, maar ook door de verschillende dieren structuren die terugkomen op de sneaker.

Oranje kleurt altijd mooi met zwart. De Nike Air Max 1 Master Magma Orange zijn dus zeker goed te dragen met je favoriete zwarte chino of jeans!

Nike Air Max 1 PRM Duck Pecan Yellow Ochre

Nike Air Max 1 PRM Duck Pecan Yellow Ochre

De laatste sneaker in het rijtje is voor de mensen die van kleur houden, maar het graag niet te opvallend hebben. Op de Nike Air Max 1 PRM Duck Pecan Yellow Ochre komen veel gele accenten terug. Doordat het geen fluoriderend geel is, blijft het een subtiele sneaker.

Door het subtiele geel, bruin en beige is de Nike Air Max 1 PRM Duck Pecan Yellow Ochre goed te combineren met andere natuurlijke kleuren. Deze sneaker is daardoor onder veel van je outfits goed te dragen!

Onze volgende blog

In onze volgende blog gaan we in op een veel gestelde vraag vanuit onze klanten. Een onderwerp waar veel onduidelijk over is, en waarover tegenstrijdige berichten op internet staan. Over twee weken gaat onze blog over de maatvoering van de Nike Dunk!